Even voorstellen;

Ruud Schuitmaker, woont in Berkhout, bouwjaar 1962 en getrouwd met Mary.

Ruud is een gepassioneerd karpervisser en sinds 2011 werkzaam in de hengelsport met als specialisme het bouwen van voerboten.

Ruud heeft een zakelijke achtergrond en was tot aan 2008 eigenaar/directeur van meerdere bedrijven in de techniek sector.

Als voorzitter van HSV-HK zet Ruud zich in voor de vereniging en de hengelsport in zijn algemeen.

Ruud Schuitmaker

Voorzitter A.I.

Even voorstellen;

Alex van der Velden, geboren in 1970, Alex is al van jongs af aan bezig met vissen en dan voornamelijk het "struinen" met de penhengel op karper en met kunstaas op de baars en snoekbaars.

Alex is op zijn 18e gestart als controleur bij de AHV en kwam later in de ledenraad, het bestuur en werd actief als BOA.

Met een zeer ruime vereniging en bestuurservaring nu actief als secretaris van HSV- Hollandskroon.

 

Alex van der Velden

Secretaris A.I.

Even voorstellen;

Marjon Roelofs, geboren in 1958, Marjon behoeft feitelijk geen introductie, als levenspartner van oud bestuurder Rob de Graaf is zij een van de drijvende krachten van de vereniging.

Marjon ademt net als wijlen Rob de Graaf dat deed, pure liefde voor de vereniging.

Marjon is inmiddels geïnstalleerd als onze penningmeester en draagt verder zorg voor vele andere zaken en details welke benodigd zijn om onze vereniging draaiende te houden.

Marjon Roelofs

Penningmeester

Even voorstellen;

Joop Bronk, geboren in 1955, Joop vist al vanaf zijn 5e jaar, eerst met de vaste stok samen met zijn vader en daarna deed hij vooral aan feeder vissen op de rivieren.

Het afgelopen decennia vist Joop vooral fanatiek op karper in landen als Polen, Spanje en Frankrijk.

Joop zet zich vooral fysiek in voor de vereniging, ons clubgebouw en de jeugd daarnaast is Joop inmiddels al 5 jaar een van onze vaste controleurs.

Joop Bronk

Bestuurslid/Controleur

Even voorstellen;

Ron Vogelzang, geboren in 1968, Ron is onze laatste bestuurlijke aanwinst en zijn grootste hobby is het vissen op karper en snoek.

Door diverse omstandigheden heeft Ron recent wat meer vrije tijd gekregen en wilde daarom graag naast zijn activiteiten bij de voetbalvereniging ook wat betekenen voor onze vereniging op o.a. fysiek niveau, als controleur en voor de leden en jeugdleden in zijn algemeen.

 

 

Ron Vogelzang

Bestuurlid/Controleur A.I.