Even voorstellen;

Ruud Schuitmaker, woont in Berkhout, bouwjaar 1962 en getrouwd met Mary.

Ruud is een gepassioneerd karpervisser en sinds 2011 werkzaam in de hengelsport met als specialisme het bouwen van voerboten.

Ruud heeft een zakelijke achtergrond en was tot aan 2008 eigenaar/directeur van meerdere bedrijven in de techniek sector.

Als voorzitter van HSV-HK zet Ruud zich in voor de vereniging en de hengelsport in zijn algemeen.

Ruud Schuitmaker

Voorzitter

Even voorstellen;

Martien Laan, woont in Venhuizen en geboren in 1953.

Mijn hobby’s zijn onder andere, vissen, kolven en jeu de boules.

Grootste aandachtspunten in mijn leven, Annemiek mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen.

Met de kennis vanuit mijn verleden ga ik de vereniging een warm hart toe dragen en zal ik mij inzetten in de functie van secretaris en penningmeester.

 

Martien Laan

Secretaris/Penningmeester

Even voorstellen;

Ron Vogelzang, geboren in 1968, Ron is onze voorlaatste bestuurlijke aanwinst en zijn grootste hobby is het vissen op karper en snoek.

Door diverse omstandigheden heeft Ron recent wat meer vrije tijd gekregen en wilde daarom graag naast zijn activiteiten bij de voetbalvereniging ook wat betekenen voor onze vereniging op o.a. fysiek niveau, als controleur en voor de leden en jeugdleden in zijn algemeen.

 

 

Ron Vogelzang

Algemeen bestuurslid

Even voorstellen;

Rory Spee, geboren in februari 1979 en woont in Wieringerwerf.

Rory heeft als hobby het vissen op Karper en Snoek en het besturen van onze visvereniging. Rory zal zich inzetten om HSV-Hollandskroon een florerende vereniging te laten zijn met een mooi clubgebouw en kantine van waaruit hij graag wedstrijden en aanverwanten wil gaan organiseren.

Rory Spee

Algemeen bestuurslid