Algemene Ledenvergadering 2024

Op Vrijdag 9 februari om 20:00 is er een algemene ledenvergadering deze zal plaatsvinden in het clubgebouw aan Terppad 5 te Wieringerwerf. U bent als lid van de vereniging van harte welkom.

Lees meer »

Werkzaamheden bruggen N240

Bij deze willen we jullie op de hoogte stellen van de plannen van de provincie Noord-Holland om de twee bruggen in de N240 bij Medemblik te vervangen. Zie afbeelding .

Lees meer »

Jaar/Ledenvergadering

Op vrijdag 9 September 2022 om 19.30 uur is de Jaar/Ledenvergadering, u bent welkom vanaf 19.00 uur in ons clubhuis aan de Terp (oude IJsbaan) te Wieringerwerf. Het bestuur acht het belangrijk dat u er bij bent.........tot op de vergadering.

Lees meer »

Penningmeester treed af

Op 13 July is bekend gemaakt dat onze penningmeester en administrateur Marjon Roelofs haar functie neerlegt en aftreed als bestuurslid van HSV-Hollandskroon. Tijdens de komende jaar/ledenvergadering wordt dit officieel bekend gemaakt. Wij betreuren uiteraard haar keuze, er zijn echter dusdanige en dwingende redenen waarom Marjon deze keuze heeft gemaakt en derhalve respecteren en begrijpen wij die keuze. De vereniging komt hierdoor wel in een erg lastige situatie omdat er van het dagelijks bestuur weinig overblijft en er op dit moment geen kandidaten zijn voor een (dagelijks) bestuur functie. De voorzitter en de overige bestuursleden doen hun best om aan de situatie een draai te geven, wordt vervolgt.........

Lees meer »

Geen Secretaris meer

Door omstandigheden is onze Secretaris Alex van der Velden niet meer actief voor de vereniging, uiteraard zijn we op zoek naar een vervanger voor deze functie. 

Lees meer »

Openingstijden Clubhuis

Vanaf heden is op woensdag van 13.00 uur tot 17.00 uur het clubhuis en bijbehorend viswater toegankelijk, bestuurslid Ron is dan aanwezig en onder zijn begeleiding kan bijvoorbeeld de jeugd vissen in de visvijver (oude ijsbaan), ook is het plan om wat andere leuke dingen te organiseren en zijn wensen of ideeën welkom. 

Lees meer »

Avond viscompetitie

Alweer voor het 28e seizoen organiseren we de AVOND VISCOMPETITIE, (inschrijving is inmiddels gesloten). Het is weer zover maak de hengel maar weer bedrijfsklaar want begin juli gaan we weer starten met de jaarlijkse viscompetitie. We verzamelen direct aan de waterkant en je hoort op tijd waar gevist wordt. Ter plaatse loot je de visplek en na de toeter vissen we 60 minuten; na de pauze, waarin uiteraard weer koffie, wederom 60 minuten vissen. De prijsuitreiking is op het terras van de organisator. We gaan weer 6 keer vissen waarvan voor de eindrangschikking de 4 beste resultaten meetellen. De winnaar ontvangt aan het eind van het seizoen de fel begeerde wisselbokaal.                   

Lees meer »