Werkzaamheden bruggen N240

Bij deze willen we jullie op de hoogte stellen van de plannen van de provincie Noord-Holland om de twee bruggen in de N240 bij Medemblik te vervangen. Zie afbeelding .

Lees meer »

Jaar/Ledenvergadering

Op vrijdag 9 September 2022 om 19.30 uur is de Jaar/Ledenvergadering, u bent welkom vanaf 19.00 uur in ons clubhuis aan de Terp (oude IJsbaan) te Wieringerwerf. Het bestuur acht het belangrijk dat u er bij bent.........tot op de vergadering.

Lees meer »

Penningmeester treed af

Op 13 July is bekend gemaakt dat onze penningmeester en administrateur Marjon Roelofs haar functie neerlegt en aftreed als bestuurslid van HSV-Hollandskroon. Tijdens de komende jaar/ledenvergadering wordt dit officieel bekend gemaakt. Wij betreuren uiteraard haar keuze, er zijn echter dusdanige en dwingende redenen waarom Marjon deze keuze heeft gemaakt en derhalve respecteren en begrijpen wij die keuze. De vereniging komt hierdoor wel in een erg lastige situatie omdat er van het dagelijks bestuur weinig overblijft en er op dit moment geen kandidaten zijn voor een (dagelijks) bestuur functie. De voorzitter en de overige bestuursleden doen hun best om aan de situatie een draai te geven, wordt vervolgt.........

Lees meer »

Geen Secretaris meer

Door omstandigheden is onze Secretaris Alex van der Velden niet meer actief voor de vereniging, uiteraard zijn we op zoek naar een vervanger voor deze functie. 

Lees meer »

Openingstijden Clubhuis

Vanaf heden is op woensdag van 13.00 uur tot 17.00 uur het clubhuis en bijbehorend viswater toegankelijk, bestuurslid Ron is dan aanwezig en onder zijn begeleiding kan bijvoorbeeld de jeugd vissen in de visvijver (oude ijsbaan), ook is het plan om wat andere leuke dingen te organiseren en zijn wensen of ideeën welkom. 

Lees meer »

Avond viscompetitie

Alweer voor het 28e seizoen organiseren we de AVOND VISCOMPETITIE, (inschrijving is inmiddels gesloten). Het is weer zover maak de hengel maar weer bedrijfsklaar want begin juli gaan we weer starten met de jaarlijkse viscompetitie. We verzamelen direct aan de waterkant en je hoort op tijd waar gevist wordt. Ter plaatse loot je de visplek en na de toeter vissen we 60 minuten; na de pauze, waarin uiteraard weer koffie, wederom 60 minuten vissen. De prijsuitreiking is op het terras van de organisator. We gaan weer 6 keer vissen waarvan voor de eindrangschikking de 4 beste resultaten meetellen. De winnaar ontvangt aan het eind van het seizoen de fel begeerde wisselbokaal.                   

Lees meer »

Clubhuis blijft

Vrijdag 6 mei 2022 is er een overleg geweest tussen de gemeente en 2 leden van het bestuur aangaande ons clubhuis op "de Terp". Het clubhuis wat is verworven met inzet van o.a. wijlen Rob de Graaf en Marjon Roelofs stond op de nominatie om gesloopt te worden hetgeen bekend was bij het bestuur door inzage van "oude" communicatie met de gemeente. Daarop is gereageerd en om een overleg gevraagd wat dus gisteren heeft plaats gevonden. De omgeving rond het clubhuis staat op de nominatie om te worden heringedeeld zoals dat met een mooi woord heet en het clubhuis maakt daar deel van uit. Het overleg van gisteren was de eerste aangaande de herindeling en we zijn al zover gekomen tijdens het overleg dat het clubhuis NIET gesloopt hoeft te worden, mag blijven staan en dus ook in handen blijft van HSV Hollands Kroon, wat ons betreft erg goed nieuws. De plannen van het huidige bestuur om het clubhuis nu ook functioneel te gaan gebruiken kunnen derhalve stap voor stap doorgang vinden. Er komen meer gesprekken aangaande de herindeling van het gebied maar het clubhuis zal daar steeds deel van uitmaken, wordt vervolgd.........

Lees meer »

Controles

Gisteren 4 mei 2022 heeft Bestuurslid/Controleur Ron Vogelzang een controle ronde gedaan langs de wateren van HSV Hollands Kroon, in totaal heeft hij 15 vissers gecontroleerd en helaas waren er toch weer 2 die niet de benodigde documenten hadden. Ron heeft deze mensen een eenmalige waarschuwing gegeven en het verzoek om de vergunning alsnog aan te vragen. 

Lees meer »